-
Woon je niet echt in de buurt, of wil je zelf je creatieve feestje regelen?
Bestel dan bij Krasiemo een compleet partypakket!
 
Bestel je partypakket bij Krasiemo en je krijgt een gezellig pakje met alles erin.De grote kralen geef je van te voren door. Je kan kiezen tussen mickey mouse hoofdjes, grote vlinders, kleinere vlinders en beren.
We spreken van te voren af wat voor een grote kralen je wil en voor de rest krijg je mixzakjes met kinderkralen,draad, knijpkralen en natuurlijk een goede uitgebreide beschrijving.(klik op de foto voor een vergroting)
 
pakket1 - tashangers
pakket1 - tashangers
Een compleet pakket met een grote kraal naar keuze en heel veel verschillende kinderkralen. de zakjes zijn per kind verdeeld.
Een pakket is voor 10kinderen en kost €80 elk kind meer is €7.50per kind. Heb je minder kinderen? Vraag naar de mogelijkheid voor het bestellen van aan pakket voor 5 kinderen. óf je kan vast een hanger als voorbeeld maken en zelf proberen hoe het gaat.
pakket2 - armbandjes
Een compleet pakket voor het maken van leuke memorywire armbandjes. Een armband bestaat uit 3 ringen van draad wat zo blijft staan. en verschillende kinderkralen wat de kinderen aan de armband rijgen. kleine ringetjes en bedels om het armbandje helemaal af te maken.
Een pakket is voor 10kinderen en kost €35. ieder kind meer is €3.00. Heb je minder kinderen? vraag naar de mogelijkheid voor het bestellen van een pakket voor 5 kinderen.
pakket2 - armbandjes
Website
mogelijk gemaakt
door Vistaprint